Piosenka:
Pajak & Lara - Bella tekstowo zapisana

Tekst piosenki Bella


[Текст за песнaта "Bella"]

[Рефрен: Пајак]
А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

[Пост-Рефрен: Пајак & Лара]
Не, не, не, а, не, не, не
Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се

А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме
На тело траги од тебе
Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш

[Строфа 1: Лара]
Дали, дали, дали сум јас таа што ти буди очај и страст
Нека чујат сите на глас дека ти си мојот спас
Паѓаат ѕвезди ноќва над нас
Илјада желби, но еден план
Ти да си мој засекогаш

[Пред-Рефрен: Пајак & Лара]
Тоа, тоа, тоа што го правиш намерно
Тоа, тоа, јас по тебе трагам упорно
Тоа, тоа, тоа, пак ме лажеш искрено
Со тоа срце камено

[Рефрен: Пајак]
А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

[Пост-Рефрен: Пајак & Лара]
Не, не, не, а, не, не, не
Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се
А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме
На тело траги од тебе
Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш


[Пред-Рефрен: Пајак & Лара]
Тоа, тоа, тоа што го правиш намерно
Тоа, тоа, јас по тебе трагам упорно
Тоа, тоа, тоа, пак ме лажеш искрено
Со тоа срце камено

[Рефрен: Пајак]
А слатка си кога си нервозна
Во душа гнев и неволја
Се лути, бара утеха
Те уби таа љубомора
Ко Адам сум и не можам да издржам а да не пробам од тие усни Bella
Моја Bella, Bella

[Пост-Рефрен: Пајак & Лара]
Не, не, не, а, не, не, не
Пак инат тера, ле-ле-ле
А не, не, не, а, не, не, не
За тебе пак ја правам се
А ле-ле-ле, пукај у мене, рани ме
На тело траги од тебе
Моја Bella, Bella
Моја Bella си засекогаш

Pajak & Lara - Bella Tekst piosenki

Pajak & Lara - Bella tekstowo Pajak & Lara - Bella Text Bella Pajak & Lara Bella słowa

Teledysk do piosenki
Bella

Bella Ulubioną piosenką?

Zobacz więcej tekstów piosenek, które wykonuje Pajak,Lara

Kadr z teledysku Bella tekst piosenki Pajak & Lara

TE TEKSTY PIOSENEK MAJĄ PRAWO SIĘ PODOBAĆ

NOWE TEKSTY PIOSENEK A JUŻ TAKIE POPULARNE

A POPA JESZCZE NA TE TEKSTY PIOSENEK